Aangepaste dienstregeling buurtbus lijn 268

Foto: Archief
29 augustus 2023, 22:32
Verlopen

GIESSEN - De buurtbusvereniging van lijn 268 tussen Zaltbommel en Giessen heeft in september een aangepaste dienstregeling.

Dat komt omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Lijn 268 rijdt de hele maand een twee-uursdienst, de ritten vanaf Zaltbommel naar Giessen van 16:15 en 18:15 uur komen te vervallen. De ritten worden deels opgevangen met Bus 68. Met uitzondering van enkele haltes in Zaltbommel en Giessen rijdt deze buurtbus grotendeels dezelfde route.

m de dienstverlening te versterken is de buurtbusvereniging hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden kunnen contact opnemen met buurtbuscoördinator Ron Ostendorf via: ron.ostendorf@icloud.com

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl