Afgekeurd hoofdveld Kozakken Boys

Foto: Archief
29 augustus 2023, 22:34
Verlopen

WERKENDAM - Kozakken Boys kon zaterdag geen gebruik maken van het hoofdveld.

Een dag eerder keurde Kiwa namens de KNVB het kunstgras af. De keuringsinstantie vindt het speelveld onbespeelbaar voor alle niveaus, omdat naden tussen de kunstgrasrollen loslaten. Inmiddels heeft Altena Lokaal het college om opheldering gevraagd. De partij zegt dat niet alleen Kozakken Boys maar ook andere clubs klagen over discussies over onderhoud, contracten, termijnen, verantwoordlijkheden, en dergelijke. Zij wil daarom van het college weten wat er daadwerkelijk aan de hand is, hoe wordt gekeken naar zo snel mogelijk herstel dan wel renovatie en vooral: hoe kan dit op zeer korte termijn verholpen worden.

Kozakken Boys bestrijdt dat het hoofdveld niet bespeelbaar is. Daarom is gisteren bij de KNVB in Zeist nogmaals naar het rapport gekeken. Wat daar de uitkomst van is, is nog niet bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl