Auto in de sloot op De Roef in Sleeuwijk

Foto: Archief
2 september 2023, 18:20
Verlopen

SLEEUWIJK - Zaterdagmiddag is een bestuurder van de weg geraakt op De Roef in Sleeuwijk.

De bestuurder kwam met zijn auto in de sloot terecht. De auto reed daarna nog een stukje door en reed tegen een hek. De auto kwam voorbij het hek in de sloot tot stilstand. De bestuurder van de auto raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Een onopvallende eenheid van de politie was in de buurt en verleende eerste hulp. De politie heeft de ambulancebroeders geholpen om de man uit de auto te krijgen. Een takelbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl