Dussenaren komen massaal af op inloopavond Frontrunners

Foto: Sander van Strien
4 september 2023, 19:52
Verlopen

DUSSEN - Het moet een hypermodern, religieus complex worden, wat evangelist Tom de Wal en zijn organisatie Frontrunners Ministries in Dussen willen gaan neerzetten.

Donderdagavond presenteerde hij zijn plannen aan omwonenden, die massaal op de informatiebijeenkomst afkwamen. Dit terwijl Frontrunners in eerste instantie alleen maar een uitnodiging door de brievenbus van omwonenden had gegooid. Een aantal Dussenaren, dat bij voorbaat tegen de plannen was en een petitie startte om er een stokje voor te steken, zorgde ervoor dat heel het dorp een kopie van de brief kreeg.

Frontrunners Ministries heeft plannen voor een grote conferentiezaal voor 1500 mensen, een kleine conferentiezaal, audio- en videostudio’s, klaslokalen en kantoren. Ook wordt het parkeerterrein aan de overkant, aan de Oude Kerkstraat 6, uitgebreid. De bewoners die tijdens de bijeenkomst hun bezwaren uitten, hadden vooral vragen over de verkeersoverlast die de vestiging met zich mee kan brengen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl