Editie Woudrichem van Theaterhoppen een jaartje op pauze

Foto: Archief
6 september 2023, 18:27
Verlopen

REGIO - De mensen van Theaterhoppen zijn heel blij met de trouwe komst van theaterliefhebbers naar de Woudrichemse vesting ieder eerste weekend van november. Met het succes sinds 2014 groeit jaarlijks de animo en daarmee de wachtlijst, maar in Woudrichem is slechts plaats voor 275 theaterliefhebbers.

Daarom heeft het Woudrichems bestuur de handen ineen geslagen met drie culturele organisatoren uit Oosterhout om samen verder te bouwen aan het breed gewaardeerde huiskamerfestivalconcept. Om deze samenwerking goed vorm te geven heeft het Woudrichems bestuur besloten Editie Woudrichem een jaartje op pauze te zetten. In 2023 wordt ingezet op een succesvol debuut van Editie Oosterhout, waarna het de bedoeling is dat Editie Woudrichem in 2024 weer terugkeert.

Theatergroep TG YrroS!, die een vaste speelplek heeft in Editie Woudrichem, doet in 2023 wel mee met de Oosterhoutse editie. Trouwe bezoekers van de Editie Woudrichem zijn ook daar van harte welkom. Kaarten zijn te reserveren via theaterhoppenoosterhout.nl en voor algemene informatie kunt u terecht op www.theaterhoppen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl