Opening Atletiekpark Altena en clubhuis

Foto: Archief
6 september 2023, 18:25
Verlopen

SLEEUWIJK - Op zaterdag 7 oktober is de officiële opening van Atletiekpark Altena en clubhuis 'De Inloper' in Sleeuwijk. Na jarenlang wachten en hard werken mag Atletiekvereniging Altena Road Runners eindelijk het nieuwe clubhuis en de atletiekbaan officieel in gebruik nemen.

Zij nodigen iedereen uit om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn en/of deel te nemen aan activiteiten. De inloop is vanaf 13.30 en om 14.00 uur is er een welkomstwoord. Daarna is de officiële opening, gevolgd door een programma aan atletiekactiviteiten en wedstrijden voor jong en oud.

De locatie is De Nieuwe Roef 1 in Sleeuwijk, met parkeermogelijkheid op het terrein van het nabijgelegen Altena College. Wilt u aanwezig zijn bij de opening, dan kunt u zich tot 1 oktober aanmelden via opening@altenaroadrunners.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl