Smartlappenkoor Uit Volle Borsten zoekt versterking

Foto: Archief
6 september 2023, 15:54
Verlopen

DUSSEN - Het Dussense damessmartlappenkoor Uit Volle Borsten bestaat al 22 jaar en is voor het eerst in haar bestaan op zoek naar nieuwe zangeressen. Wegens sluiting van café De Bocht verhuist het koor per 1 september naar het Uivernest in Hank voor de wekelijkse repetities op maandagavond.

Uit Volle Borsten is een gezellig dameskoor met een veelzijdig repertoire dat tijdens optredens de show steelt met de kleurrijke kleding en vrolijke uitstraling. De dames delen na al die jaren lief en leed. Dirigent is Peter Van Zanten, Aart Verschoor is sinds dit voorjaar de nieuwe accordeonist, Lian Van Oers begeleidt het koor op gitaar en Niek de Nijs bespeelt de trom. Naast nieuwe zangeressen is het koor ook op zoek naar accordeonisten om de muziekband te versterken.

Iedereen is welkom om een avondje te komen luisteren of proefzingen. Ook kunt u contact opnemen met de voorzitter van het koor Maaike ’t Lam, via telefoonnummer 0612726293 of e-mailadres mpftlam@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl