Stem op RTV Altena bij Rabo ClubSupport

Foto: Archief
10 september 2023, 16:32
Verlopen

NIEUWENDIJK - Van 4 tot en met 26 september 2023 kunnen alle leden van de Rabobank een stem uitbrengen op hun favoriete club of vereniging tijdens de ClubSupport actie.

Bij Rabo ClubSupport gebruikt de bank een gedeelte van de winst om clubs financieel te ondersteunen. In de regio Altena Bommelerwaard doen 417 aangemelde clubs en verenigingen mee. Als lid van de bank beslist u mee welke clubs een steuntje in de rug krijgen. Dit jaar kunt u stemmen op 3 deelnemende clubs. U brengt uw stem uit met de instructie die u persoonlijk ontvangt.

Dit jaar doet ook Stichting RTV Altena mee. Als Altena brede omroepstichting zijn er volop plannen om de omroep te laten groeien. Als officieel aangestelde omroep voor de gemeente Altena dient de omroep iedere 5 jaar opnieuw een vergunning aan te vragen. Voor de nieuwe periode 2024-2028 zou een financiële bijdrage zeer welkom zijn. Brengt u één van de drie stemmen uit op Stichting RTV Altena?

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl