Voordracht voor Kristal, Parel of Schaal van Altena

Foto: Archief
21 september 2023, 19:12
Verlopen

ALTENA - Inwoners van Altena kunnen tot en met eind oktober vrijwilligers aandragen voor de jaarlijkse waarderingsprijzen van de gemeente.

Sinds 2021 heeft Altena een speciale waardering voor die vele vrijwilligers die zich ongemerkt inzetten voor hun straat, hun vereniging of dorpskern. Het Kristal van Altena is een persoonlijk ereteken voor jongeren, De Parel van Altena is er voor een volwassenen. De Schaal van Altena is voor een organisatie die zich uitzonderlijk inzet voor de lokale gemeenschap. Bij de oorkonde hoort ook een kunstwerk.

Inwoners kunnen een voordracht doen door een mail te sturen naar waarderingsprijs@gemeentealtena.nl. De Parel, Kristal en Schaal van Altena worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari uitgereikt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl