Wat moet er gebeuren met Villaforte-terrein?

Foto: Archief
21 september 2023, 19:06
Verlopen

WOUDRICHEM - Wat moet er nu gebeuren met het voormalige Villaforte-terrein in Woudrichem?

Die vraag kwam afgelopen dinsdag ter sprake in de raadsvergadering. Het was ooit de bedoeling op die plek woningen te bouwen, maar de Raad van State stak daar een stokje voor. Het gevolg was dat de initiatiefnemers de stekker uit het project trokken. VVD en VVA dienden een motie in om met provincie, Rijkswaterstaat, eigenaren en ontwikkelaars te onderzoeken of een bedrijventerrein mogelijk is. Wethouder Shah Sheikkariem noemde de motie sympathiek maar ontraadde hem toch. Het college houdt alle opties open.

omenteel wordt met de initiatiefnemers een onderzoek gedaan naar de mogelijkheden, waarover aan het eind van het eerste kwartaal 2024 meer over te zeggen valt. Voor de raad was de reactie van de wethouders voldoende, de motie kreeg geen steun.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl