Bazaar bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Aangeleverd
26 september 2023, 19:36
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op vrijdag 13 oktober wordt weer de jaarlijkse bazaar/draaiavond gehouden bij Maaswaarden ouderenzorg op Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg. Het evenement vindt plaats in het atrium en het restaurant.

Er is van alles te doen, zoals verkoop van bloemen/planten, tweedehands boeken en handwerkartikelen. Maar ook allerlei activiteiten, zoals enveloppen trekken met mooie prijzen, inschrijven op loten en een boodschappenmand, mars-meppen en kinderen kunnen geschminkt worden. Ook is er een kraam van de dagbesteding met diverse leuke activiteiten voor de kinderen. Uiteraard zal het rad van avontuur met het bekende plaatsnamenspel ook weer vele rondes draaien.

De bazaar- en draaiavond loopt van 14.30 tot 21.00 uur. Tussen 16.30 en 17.30 is er een speciaal kinderuurtje. Rond kwart voor negen komt de notaris uit Heusden de trekking verrichten van de grote verloting, met waardebonnen tot € 300,- als prijzen. Hiervoor zijn nog loten verkrijgbaar in de hal van Wijkestein. De opbrengst komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de cliënten van Maaswaarden ouderenzorg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl