Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
26 september 2023, 19:32
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte bij Maaswaarden ouderenzorg in Wijk en Aalburg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad.

Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op zaterdag 30 september van 10.00 tot 12.00 uur aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg op de derde etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag. Op woensdag 25 oktober is de herfst uitverkoop van 14.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos via 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl