Dieven van bierfusten opgepakt op A27

Foto: Archief
29 september 2023, 17:39
Verlopen

HANK - Twee mannen van 19 en één van 21 uit Noord-Holland zijn donderdagochtend 28 september op de A27 bij Hank opgepakt voor de diefstal van bierfusten bij een brouwerij in Kaatsheuvel.

Agenten gingen rond vier uur ‘s nachts op een melding van een getuige af die zag dat er werd ingebroken bij de brouwerij en er met bierfusten heen en weer werd gelopen. Toen de agenten bij de brouwerij aankwamen, waren de verdachten inmiddels verdwenen. De getuige had een kenteken doorgegeven, waarna de politie rond 05.00 uur het betreffende voertuig herkende op de A27 bij Hank. In de laadruimte van het busje lagen behoorlijk wat bierfusten en ook lachgasflessen, aldus een woordvoerder van de politie.

De drie mannen werden opgepakt. De eigenaar van de brouwerij heeft aangifte gedaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl