Edwin Grünholz nieuwe trainer van Kozakken Boys

Foto: Archief
30 september 2023, 06:25
Verlopen

WERKENDAM - Edwin Grünholz is de nieuwe trainer van Kozakken Boys en is in eerste instantie aangesteld tot het einde van het huidige seizoen.

De 54-jarige Grünholz heeft de afgelopen vier seizoenen de leiding gehad bij Quick Boys. Sinds afgelopen zomer zat hij zonder club. Eerder in zijn carrière heeft Grünholz als trainer gewerkt voor Haaglandia en Westlandia. Ook heeft hij een seizoen gediend als assistent-trainer bij ADO Den Haag. Een jaar geleden heeft de oefenmeester uit Den Haag de cursus coach betaald voetbal voltooid. Bij Kozakken Boys neemt Grünholz de plaats in van Scott Calderwood, die vorige week op non-actief werd gesteld.

Mourad Mghizrat zal aan de staf worden toegevoegd als assistent van Grünholz. Zij werkten eerder succesvol samen bij Quick Boys en Westlandia. Mghizrat kwam als voetballer onder meer uit voor Sparta Rotterdam, FC Utrecht, FC Den Bosch, Willem II en FC Emmen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl