Collegetour met Gert-Jan Segers in Almkerk

Foto: Aangeleverd
2 oktober 2023, 21:45
Verlopen

ALMKERK - Op woensdag 11 oktober organiseert ChristenUnie Altena in samenwerking met ChristenUnie jongeren PerspectieF een collegetouravond met Gert-Jan Segers in Almkerk.

Begin 2023 nam Segers afscheid als partijleider van de ChristenUnie en van de Haagse politiek. Op deze avond heb jij de kans om hem alles te vragen over zijn drijfveren, zijn ervaringen en de zin en onzin van politiek. Na afloop kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden nagepraat. Dan is ook het nieuwe boek ‘Macht en onmacht’ van Segers verkrijgbaar.

Deze avond is voor alle leeftijden. Reserveer een gratis plek via secretariaat@altena.christenunie.nl. De locatie is ’t Wapen van Emmickhoven in Almkerk. De zaal gaat open om 19.45 uur. De aanvang van het programma is om 20.00 uur. Kijk voor alle informatie op www.altena.christenunie.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl