Beelden van fikse vechtpartij in Veen gaan rond op sociale media

Foto: Archief
4 oktober 2023, 18:52
Verlopen

VEEN - Een fikse vechtpartij in Veen afgelopen maandag. Beelden daarvan gaan rond op social media. Er wordt met stokken geslagen en flink geduwd.

Een woordvoerder van de politie bevestigt de vechtpartij op de Frederik Hendrikstraat in Veen, waarbij zo’n zeven tot acht personen betrokken waren. Op de filmbeelden is te zien hoe enkele mannen en vrouwen onderling slaags raken op straat bij enkele auto’s. Een bewoner die in een voortuin van de Frederik Hendrikstraat zijn mobiel omhoog houdt, krijgt ook klappen.

Toen de politie na een melding rond half vijf arriveerde, was de knokpartij al weer gestopt. Agenten noteerden de persoonsgegevens van drie mannen en een vrouw die op dat moment op straat aanwezig waren. Of zij inwoners van Veen zijn, is niet bekend. Niemand wilde aangifte doen. Omdat de politie constateerde dat er ook niemand zwaar gewond is geraakt, doet zij op dit moment geen nader onderzoek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl