Sloop van ’t Verlaat van start gegaan

Foto: Archief
7 oktober 2023, 06:21
Verlopen

ALMKERK - De sloop van Sport- en zalencentrum ’t Verlaat in Almkerk is van start gegaan.

Met de sloop wordt plaats gemaakt voor de nieuwe multifunctionele accommodatie die ‘Hart van Almkerk’ gaat heten. Eerst worden de inpandige sloopwerkzaamheden uitgevoerd, inclusief de verwijdering van asbest. Tussen 9 oktober en 3 november wordt de groenvoorziening op het terrein verwijderd en het riool aangepast. Rond 6 november start dan de sloop van het pand en daarna wordt het terrein opgeruimd.

Om de sloop van het oude pand en de bouw van het nieuwe pand mogelijk te maken, wordt binnenkort de geldmaat een stukje verplaatst en de bushalte aangepast. De nieuwbouw van de nieuwe multifunctionele accommodatie is gepland vanaf het voorjaar van 2024.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl