Altena College opent ‘Open Dag-seizoen’ op 25 oktober

Foto: Aangeleverd
13 oktober 2023, 20:48
Verlopen

SLEEUWIJK - Zit jij in groep 7 of 8 en kan je niet wachten om middelbare scholen te bekijken? Dan ga je goed van start op het Altena College tijdens de allereerste Open Dag van de regio op 25 oktober

Het Altena College is een christelijke scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum in Sleeuwijk. Tijdens de Open Dag op 25 oktober is de school van 14.30 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur geopend voor iedereen die de sfeer wil komen proeven. De rondleidingen op de atletiekbaan en de biotuin vinden in de middag plaats. Tijdens de Open Dag bruist de school van de leuke activiteiten. Natuurlijk zijn ook de dyslexie- en hoogbegaafdheidsbegeleiders aanwezig en is er volop informatie over het Altena Plus programma, de uitgebreide extra zorg en persoonlijke begeleiding.

Kan je niet bij de Open Dag zijn of wil je nog een keer langskomen? Schrijf je dan in voor de Altena Experience op woensdag 15 november van 14.30 tot 17.15 uur, dé doe-middag voor groep 8. Inschrijven daarvoor kan via de website of tijdens de Open Dag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl