Stichting CVO-AV en Willem van Oranje Scholengroep verder als één organisatie

Foto: Archief
14 oktober 2023, 06:27
Verlopen

ALTENA - Stichting CVO-AV en de Willem van Oranje Scholengroep zullen per 1 januari 2024 hun krachten bundelen en samen verdergaan als één organisatie.

Afgelopen week is de toekomstige naam van de nieuwe organisatie onthuld en het logo waaraan de stichting herkenbaar zal zijn. Vanaf januari zal de Willem van Oranje Onderwijsgroep een feit zijn. De scholen blijven hun eigen unieke karakter behouden, maar zullen kunnen profiteren van de voordelen die de fusie met zich meebrengt. Denk hierbij aan het delen van kennis en expertise, het gezamenlijk ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en het optimaliseren van de bedrijfsvoering.

De fusie tussen CVO-AV en de Willem van Oranje Scholengroep is een strategische keuze om het onderwijsaanbod te versterken en de positie in de regio nog zichtbaarder te maken. De Willem van Oranje Onderwijsgroep bestaat straks uit verschillende scholen en schoolsoorten. In Altena zijn dit het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg en vmbo Schans in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl