Regionale wintercompetitie afgetrapt met uitdagende tijdrit

Foto: Ter illustratie
18 oktober 2023, 09:25
Verlopen

ALTENA - De regionale wintercompetitie (MTB/cyclocross) is zaterdag feestelijk afgetrapt met een uitdagende tijdrit.

Een verrassende wending: in de A-klasse werden ervaren renners overtroffen door jonge talenten die onlangs nog in de jeugdcategorie uitkwamen. Het elf kilometer lange parcours, uitgezet rondom het boerenerf van Wouter de Bruin en Teus van Dijk, bood een combinatie van grasland en asfalt. Vooral het natte gras, in combinatie met de wind, maakte het een zware beproeving voor de deelnemers.

Deze tijdrit heeft niet alleen de eerste klassementen vastgesteld, maar heeft ook een bepalende rol gespeeld voor de startopstelling van de aanstaande race. Met de resultaten op zak kijken de renners nu uit naar de volgende wedstrijd. Op zaterdag 28 oktober zal de competitie verdergaan in Noordeloos, waar de renners opnieuw hun kracht en strategie zullen tonen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl