VVD Altena in gesprek met de provincie

Foto: Archief
19 oktober 2023, 07:19
Verlopen

ALTENA - VVD Altena organiseert op donderdag 2 november een inloopsessie op het Golfpark in Almkerk, om van Rik van der Pluijm en zijn collega te horen wat de provinciale plannen zijn en wat die betekenen voor de inwoners van Altena.

Er gebeurt in Altena van alles wat de inwoners raakt, zoals verkeersveiligheid, migrantenhuisvesting, gratis vervoer met de pont, de stikstofproblematiek, enzovoort. Bij veel van die onderwerpen is ook het provinciebestuur partij, waar onder andere de VVD in zit.

VVD-statenlid Rik van der Pluijm komt uit Altena en is bij deze inloopsessie benaderbaar om zaken te bespreken die in Altena spelen en waar de provincie bij betrokken is. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en is voor iedereen openbaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl