Workshop ‘Muziek voor de allerkleinsten’

Foto: Pixabay
21 oktober 2023, 12:07
Verlopen

WERKENDAM - Muziekdocent Carola Loeve geeft u tips over hoe u met uw kind aan de slag kan met muziek tijdens de workshop ‘Muziek voor de allerkleinsten’.

Wist u dat het goed is om van jongs af aan met uw kind muziek te maken? Muziek heeft een kalmerend effect op kinderen, draagt ook bij aan taal- en spraakontwikkeling en stimuleert het ontwikkelen van creativiteit. Carola neemt uiteraard muziekinstrumenten mee zodat iedereen meteen aan de slag kan. Tijdens deze workshop worden ook de BoekStartkoffertjes van de bibliotheek uitgedeeld.

Deze workshop is voor ouders met kinderen van 0 tot en met 1 jaar. De workshop gaat door bij 4 of meer deelnemers. De toegang is gratis. U bent van harte welkom bij Servicepunt Vlechtwerk op donderdag 2 november tussen 09.00 en 09.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl