Vrachtwagen trailer volledig uitgebrand op A27

Foto: X/Weginspecteur Ivo
24 oktober 2023, 09:31
Verlopen

HANK - Op de A27 bij Hank is dinsdagochtend een vrachtwagen in brand gevlogen. De snelweg was korte tijd dicht in zuidelijke richting.

De brand ontstond rond 07.15 uur. De trailer van de vrachtwagen is volledig uitgebrand. Wat in de trailer vervoerd werd, is niet bekend. De afhandeling van de brand duurde langer dan verwacht. Er werd een tweede bergingsvoertuig ingezet en daarna moest het wegdek nog worden schoongemaakt. De linkerrijstrook van de A27 werd al rond 08.00 uur vrijgegeven. Alleen de rechterrijstrook was nog uren afgesloten voor het verkeer.

Verkeer dat richting Breda wilde, werd aangeraden om bij Gorinchem om te rijden. De file richting Breda was rond 08.00 uur opgelopen tot ruim 11 kilometer. Rond 09.30 uur was de file zelfs gegroeid tot 13 kilometer. Ook de andere kant op ontstond file. De weg werd even voor 11.30 uur helemaal vrijgegeven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl