Heerlijke speculaasverkoop in Nieuwendijk

Foto: Archief
25 oktober 2023, 21:55
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op vrijdag 3 november en zaterdag 4 november komen de vrijwilligers van Stichting Sinterklaas Intocht Nieuwendijk weer langs de deur om speculaas te verkopen.

Van de opbrengst worden de sinterklaasintocht en het feestje in Tavenu bekostigd. De organisatie is blij dat ook dit jaar de speculaas weer wordt gemaakt door de speciale medewerkers van bakkerij Syn in Zoet. In hun bakkerij zullen de bakkers, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, samen met hun begeleiders weer heerlijke speculaas maken. De speculaas kost 3,80 euro per pakje.

Wilt u zeker zijn van deze heerlijke speculaas? Vooraf bestellen kan ook. Maak dan 3,80 euro per pakje over op rekeningnummer NL62RBRB0200640410 t.n.v. Stichting Sint Nicolaas Intocht Nieuwendijk ovv van uw adres. De speculaas wordt dan op 3 of 4 november thuisbezorgd. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/Stichting-Sint-Nicolaas-Intocht-Nieuwendijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl