Geen Werkendamse supporters bij voetbalwedstrijd Spakenburg tegen Kozakken Boys

Foto: Archief
28 oktober 2023, 13:29
Verlopen

WERKENDAM - Gemeente Bunschoten, politie en SV Spakenburg hebben, gezien incidenten in het verleden, besloten het competitieduel SV Spakenburg-Kozakken Boys op zaterdag 11 november als risicowedstrijd aan te merken.

Dit betekent dat er geen Werkendamse supporters welkom zijn op de blauwe zijde van de Westmaat. Men ziet nog geen aanleiding om nu een versoepeling van toepassing te laten zijn. Momenteel is het beleid om de wedstrijden in de tweede divisie politie-neutraal te organiseren, zonder dat de veiligheid van de spelers, arbitrage en supporters rondom de wedstrijd in het geding komen, meldt het bestuur van SV Spakenburg.

Op de wedstrijddag is er geen kaartverkoop aan de poort.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl