Sintfestijn op Loevestein

Foto: Aangeleverd
28 oktober 2023, 13:24
Verlopen

POEDEROIJEN - Slot Loevestein maakt zich klaar om dit jaar te veranderen in een Sinterklaaskasteel. Tussen 19 november en 5 december worden families en jonge avonturiers van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op het Sintfestijn en te genieten van een onvergetelijke dag.

Kijk rond in de prachtig ingerichte kamers en laat uw fantasie de vrije loop. Jong en oud kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. Ook voor scholen en kinderdagverblijven staat het Sintfestijn open. Kom met de klas en ontdek de prachtige kamers, ga op zoek naar verloren cadeaus, maak een recept compleet en neem deel aan het Pietenparcours. De kinderen gaan naar huis met een echt Pietendiploma. In de Zael van het kasteel is een grote, gezellige leeshoek. Op vier middagen per week leest een museumgids het verhaal van Boer Boris en Sinterklaas voor vanuit de Sinterklaasstoel.

Tijdens het Sintfestijn is Slot Loevestein dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn vooraf te koop online of aan de kassa. Museumkaarten zijn geldig. Op https://www.slotloevestein.nl/agenda/sintfestijn/ vindt u het complete programma en meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl