Kandidaat-Kamerlid SGP komt naar Altena

Foto: Archief
3 november 2023, 14:31
Verlopen

ALTENA - Op donderdag 9 november bezoekt SGP de gemeente Altena. André Flach, kandidaat-Kamerlid voor de SGP, gaat in gesprek met de inwoners van Altena. Hij doet diverse plaatsen in Altena aan. Ook staat een bezoek aan een agrariër op de agenda.

De SGP voert campagne met het motto ‘Woord houden’ en drie speerpunten: hart voor kwetsbaar leven, focus op familie en pal voor veiligheid. Het gaat daarbij achtereenvolgens om het leven zelf, samen leven en dat wat nodig is om te kunnen leven. De oproep ‘Woord houden’ verwijst naar het Bijbelse kompas van de partij en de manier waarop we met elkaar omgaan. De SGP ziet het leven als een geschenk van de Schepper. Of het nu gaat om het ongeboren leven in de moederschoot, om mensen met een beperking of om ouderen bij wie de levenskracht wegvloeit. De SGP vindt omzien naar elkaar een gezamenlijke opgave. Het gezin heet niet voor niets de hoeksteen van de samenleving, maakt de partij duidelijk.

De partij verzet zich tegen fiscale benadeling van eenverdieners en zet zich in voor een fatsoenlijk bestaansminimum voor iedereen. Ook familiebedrijven, boeren, vissers, tuinders en mkb’ers kunnen op de steun van de SGP rekenen. De SGP pleit al jaren consequent voor een robuuste en veelzijdige krijgsmacht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl