Geen drie punten voor ZVDO’74 na spraakmakende pot

Foto: Archief
8 november 2023, 16:22
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag hebben de heren van ZVDO'74 uit Andel Waterpolo West-Brabant mogen ontvangen. Een ploeg waar ze het vaak lastig mee hebben.

De eerste periode ging gelijk op. Na twee snelle doelpunten voor de thuisploeg, kwam de gastploeg terug. Met 3-3 ging de tweede periode in. Het werd wat onrustiger. Er werd veel heen en weer gezwommen en de aanvallen waren rommelig. Met 4-5 ging de derde periode van start. De gastploeg kwam tot een 5-7 voorsprong. Na wat woordenwisselingen met de scheidsrechter moesten twee spelers van ZVDO’74 het zwembad verlaten.

Zo werd de vierde periode met 6-8 ingegaan en twee man minder op de bank voor ZVDO’74. De thuisploeg kwam nog spannend dichtbij tot 7-8, maar de winst werd bestempeld door Waterpolo West-Brabant door de 7-9 te maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl