Het huis van Sinterklaas in Dussen

Foto: Aangeleverd
8 november 2023, 16:20
Verlopen

DUSSEN - Ook dit jaar zal Sinterklaas met zijn Pieten in het kasteel van Dussen komen logeren, maar veel zal daar niet geslapen worden want er moet voor pakjesavond nog van alles gebeuren. Kom jij een handje helpen?

Maak een mooie tekening voor Sinterklaas en kom gezellig een kijkje nemen in Het Huis van Sinterklaas. Het is daar een drukte van jewelste! Er moeten nog veel kadootjes ingepakt en zakken pepernoten gebakken worden. Misschien kun je de Pieten daarbij helpen? Zaterdag 2 december 2023 zal Sinterklaas er zijn van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Van 12.30 tot 13.30 uur doet hij zijn middagdutje en is het kasteel gesloten.

Vergeet je niet je verlanglijstje mee te nemen? De entree is 3 euro per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Afrekenen kan ter plaatse aan de kassa.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl