Workshop ZaaiGoed bij De LimonadeBrigade Altena

Foto: Archief
8 november 2023, 16:31
Verlopen

WERKENDAM - Maandagavond 20 november organiseert De LimonadeBrigade Altena de workshop ‘ZaaiGoed’ voor ouders/opvoeders.

Het (mee)opvoeden van kinderen kent van tijd tot tijd zijn uitdagingen. Zowel als ouder als professional. Voelt u zichzelf ook wel eens meer politieagent dan opvoeder? Voelt u zich wel eens onzeker, omdat u niet weet wat het beste is voor uw kind? Dan is deze workshop ‘ZaaiGoed’ hartstikke inspirerend. “Wat u zaait, is wat u oogst.” Als deze metafoor ergens op van toepassing is, is het wel op de opvoeding. Kinderen doen na wat wij ze als ouders/opvoeders voorleven. Dus welke boodschappen geven we ze mee en wat zaaien we eigenlijk bij onze kinderen? En is dat ook wat we willen zaaien? ZaaiGoed gaat uit van het zaaien van positieve, activerende boodschappen bij kinderen.

Met ZaaiGoed verandert uw rol als opvoeder van politieagent naar tuinman. Benieuwd wat het verschil is? Meld u aan en leer anders kijken, luisteren en doen naar kinderen en naar uzelf. De workshop ‘ZaaiGoed’ vindt plaats op maandagavond 20 november in Dorpshuis Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 te Werkendam. Vanaf 19.30 zijn ouders/opvoeders welkom. De avond start om om 19.45 en duurt tot ongeveer 21.15 uur. Toegang is gratis. Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan via altena@limonadebrigade.nl. Meer informatie over het programma vindt u op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl