Bartholdy Trio speelt in het oude kerkje te Sleeuwijk

Foto: Aangeleverd
14 november 2023, 20:46
Verlopen

SLEEUWIJK - In het tweede concert van de winterreeks maakt het Bartholdy Trio zijn opwachting in het oude kerkje in Sleeuwijk

Het bestuur is verheugd dat ze deze virtuoze musici, op veler verzoek, wederom hebben kunnen strikken voor een optreden in het sfeervolle kerkje. Een kopje koffie en een drankje na afloop van deze matineé zijn inbegrepen. Uitvoerende musici verheugen zich altijd op het spelen in het kerkje met de fraaie akoestiek en dat geldt zeker voor dit Trio. Zij spelen een divers programma voor piano (Rowan van der Westen), viool (Irene Bossier) en cello (Cor Coppoolse), met onder andere werken van Fauré, Debussy, Arensky en Glinka.

Voor belangstellenden is dit de laatste mogelijkheid om een seizoenskaart aan te schaffen. Voor nadere info bezoekt u de website via www.sleeuwijkskerkje.nl. U bent welkom op zaterdagmiddag 25 november om 15.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl