Aankondiging start Economische Adviesraad in de gemeente Altena

Foto: Archief
24 november 2023, 09:11
Verlopen

ALTENA - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Altena heeft op dinsdag 21 november het Instellingsbesluit Economische Adviesraad Altena vastgesteld. Dat betekent dat de gemeente kan starten met de instelling van een economische adviesraad.

Deelnemers uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid – met een hart voor de gemeente Altena – kunnen in de adviesraad zitting nemen. De adviesraad draagt bij aan duurzame economische ontwikkeling Het doel van de adviesraad is om vanuit een adviserende en stimulerende rol op strategisch niveau bij te dragen aan de duurzame economische ontwikkeling van de gemeente Altena. De instelling van een Economische Adviesraad is één van de doelstellingen uit de ‘Visie op Werken gemeente Altena 2035’. In deze visie zijn de ambities en doelstellingen geformuleerd voor een bruisend ondernemersklimaat met een goede bereikbaarheid, een passend woningaanbod en voldoende voorzieningen.

Wethouder Wendy van Ooijen – van Breugel: “We hopen uiteraard dat zoveel mogelijk lokale ondernemers, mensen vanuit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid zich melden voor deze mooie rol in de Adviesraad. Op die manier kan de economische adviesraad goed adviseren vanuit de gezamenlijke belangen die er zijn binnen gemeente Altena.” In de komende maanden gaat de gemeente Altena op zoek naar leden. Interesse? Binnenkort verschijnen de verschillende vacatures op de sociale media van de gemeente. U kunt ook contact opnemen met Britt Parijs, Beleidsadviseur Economie van gemeente Altena 06-41467539 of via b.parijs@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl