Merwedebrug opnieuw begin december dicht vanwege vervangen asfalt

Foto: Sander van Strien
24 november 2023, 09:19
Verlopen

ALTENA - In het weekend van 2 december gaat de Merwedebrug tussen Gorinchem en Werkendam opnieuw dicht. Rijkswaterstaat gaat dan het versleten asfalt vervangen.

De afgelopen periode zijn meerdere schades gerepareerd. Om de weg veilig te houden, moet nu het asfalt vervangen worden voordat de vorstperiode begint. Daarom wordt van zaterdagavond 2 december 21.00 uur tot maandag 4 december 05.00 uur de A27 afgesloten richting Breda tussen knooppunt Gorinchem en afrit 23 Werkendam.

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uit voeren, wordt richting Utrecht ook de linkerrijstrook afgesloten. Ook het fietspad richting Breda wordt afgesloten. Brommers en fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad aan de oostkant van de brug, de Gorinchem zijde.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl