Patrick Ippel winnaar fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

Foto: Patrick Ippel
24 november 2023, 09:07
Verlopen

REGIO - Het thema voor de jaarlijkse fotowedstrijd van Stichting Oude Hollandse Waterlinie was ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’. Heel wat mensen zijn op pad gegaan en hebben vele mooie foto’s ingestuurd.

De foto van Patrick Ippel werd door de jury uitgeroepen tot winnaar. Over de winnende foto van molen De Hoop in Gorinchem liet de jury weten vooral gecharmeerd te zijn van de vele details van de waterlinie die zichtbaar zijn op de foto en er staat ook duidelijk een wandelpad op. De tweede prijs was voor Andrzej Wieciech. Hij maakte een zeer fraaie foto met een zichtbare wandelweg aan het beginpunt van de LAW/OHW wandelroute bij het Muiderslot. De derde prijs gaat naar de foto van Agnes Advocaat.

Voor het thema wandelen is gekozen omdat dit jaar een nieuwe wandelgids is verschenen. In de gids wordt beschreven hoe je in elf etappes langs de hele Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen, van het Muiderslot tot Slot Loevestein.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl