Start cursus ‘Rondkomen met Inkomen’

Foto: Archief
24 november 2023, 14:07
Verlopen

RIJSWIJK - Hoge energiekosten? Fors hogere prijzen in de supermarkt? Scheiding of baanverlies? Steeds meer mensen worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen. Op zoek naar advies en tips? Dan kan de gratis budgetcursus de uitkomst bieden.

Op 19 februari start deze gratis cursus voor iedereen in gemeente Altena die graag (meer) grip op zijn/haar financiën wil krijgen. Na deze cursus van zes bijeenkomsten is er beter zicht op inkomsten en uitgaven. Deelnemers weten van welke tegemoetkomingen en regelingen ze gebruik kunnen maken en belastingzaken zijn op orde. Daarnaast leren deelnemers hoe ze hun administratie goed kunnen ordenen en krijgen ze leuke tips om te bezuinigen. “Het is voor fijn om dit in een groep te doen. Je leert veel en voor iedereen is er wel iets nuttigs tijdens de cursus” aldus één van de deelnemers.”

De cursus is op maandagavond 19, 26, februari en op 4, 11, 18 en 25 maart. Van 19.15 tot 21.15 uur in activiteitencentrum De Nijenburcht, Koperwiek 51 in Rijswijk. De cursus wordt gegeven door maatschappelijk werkers van Surplus. Deelnemen aan deze cursus is gratis. Aanmelden kan door te bellen naar 0183-408444 of te mailen naar maatschappelijkwerk.altena@surplus.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl