Gemeente Altena gaat in Veen en Rijswijk komende jaarwisseling camera’s plaatsen

Foto: Archief
2 december 2023, 06:12
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena gaat de komende jaarwisseling op en rondom het beruchte kruispunt Witboomstraat-Van der Loostraat in Veen camera’s plaatsen.

In verband met de onrustige jaarwisseling in Rijswijk worden ook hier camera’s geplaatst. Dit zal gebeuren in het gebied rond de Gherstkamp en Rijswijksesteeg. Het cameratoezicht vindt vanaf heden tot en met 7 januari plaats. De gemeente Altena wil met de camera’s ervoor zorgen dat het rustig blijft in de dorpen.

De gemeente Altena plaatste vorig jaar ook al camera’s in Veen. Daarnaast werd daar extra beveiliging ingezet en zijn er betonnen blokken op de kruising geplaatst. Of dat nu ook gaat gebeuren, is onbekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl