Psychiater Esther van Fenema pakt uit bij WLC

Foto: Aangeleverd
9 december 2023, 05:27
Verlopen

WOUDRICHEM - Psychiater en schrijver-columnist Esther van Fenema komt wederom op bezoek bij het Woerkums Literair Café. De Diogenes Lezing vindt plaats op zondag 17 december van 16.00 tot 18.00 uur in het Kruithuis Arsenaal.

Esther van Fenema heeft een eigen praktijk in woonplaats Bussum, schrijft columns voor het Medisch Contact en kan het (ontstemde) brein goed verklaren. De moderne mens krijgt er flink van langs, want hij heeft zichzelf tot God verheven en alles is maakbaar en alles kan verwoest worden.

Opmerkelijke boeken van haar: ‘Waarom kunnen we niet gewoon gelukkig zijn’, ‘Het verlaten Individu’ en ‘De Leegte Voorbij’. Ze schreef dat recent verschenen boek samen met predikant Joost Röselaers. Het zijn inspirerende gesprekken met onder anderen Jan Terlouw, Beatrice de Graaf, Stefan Paas, Renske Leijten, Dirk De Wachter, Paul Cliteur en Samira Rafaela. Het duo ging op zoek naar een nieuwe vorm van zingeving en verbondenheid. Tante Bethje is weer paraat met boeken. Entree 15 euro, studenten 5 euro, donateurs vrij toegang. Zie ook www.woerkumsliteraircafe.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl