Winter in de Biesboschlinie

Foto: Aangeleverd
9 december 2023, 05:35
Verlopen

ALTENA - Ook in de winter is er van alles te beleven in de Biesboschlinie. Van een lichtjesoptocht of kerstconcert tot een rondleiding bij kaarslicht of een vaartocht. Er is voor elk wat wils.

Kom in de winterse sferen tijdens een snertwandeling in de omgeving van Fort Giessen of de Biesbosch en warm na afloop op met een heerlijke kop warme erwtensoep. Boek een rondleiding op één van de forten en spot beversporen tijdens een winterse vaartocht door de Biesbosch. Haal oudejaarsdag versgebakken poon of bezoek mooie winterse activiteiten. Ook bij de buren in de Vestingdriehoek is de winter allesbehalve saai. Op Slot Loevestein zijn er kaarsverlichte rondleidingen (mét Glühwein en Oerhollandse stamppot!) In Gorinchem is de winterpret ook in volle gang: de overdekte schaatsbaan opent vanaf 16 december haar deuren.

In het noordwesten van Noord-Brabant, ligt de Biesboschlinie. Dit mooie gebied is het thuis van eeuwenoud erfgoed en prachtige natuur. Het gebied beslaat de gemeente Altena met zijn 21 kernen, waaronder Woudrichem en het zuidelijke deel van de Biesbosch. De leukste activiteiten zijn verzameld op biesboschlinie.com/winter.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl