Snertwandeling rondom Fort Giessen

Foto: Ter illustratie
15 december 2023, 14:25
Verlopen

GIESSEN - Op donderdag 28 december organiseert Fort Giessen een wandeling in de wijde omgeving van het fort van ongeveer 6 km. De wandeling gaat via het Almbos, door de uiterwaarden van de Maas tussen Rijswijk en de Wilhelminasluis in Andel en via het dorp Giessen weer terug.

Er is gelegenheid om met een gids mee te gaan die ook wat zal vertellen onderweg of u kunt zelfstandig wandelen met een routekaart. Wandelschoenen of laarzen zijn aan te raden. Halverwege de wandeling is er een pauze waarbij warme chocolademelk wordt uitgedeeld. Na terugkomst op het fort wacht u een kom erwtensoep en Glühwein. U kunt starten tussen 13.00 en 14.00 uur vanaf Fort Giessen. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur worden de wandelaars terug op het fort verwacht.

Inschrijven met naam, telefoonnummer en aantal personen is mogelijk tot en met 20 december via e-mailadres p.o.pruijssers@hetnet.nl. Tevens maakt u € 5,00 per persoon over op rekeningnummer NL68RABO0137940688 van Archeo-Altena o.v.v. wandeling.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl