Bingo voor Roparun in Almkerk

Foto: Aangeleverd
16 januari 2024, 11:57
Verlopen

ALMKERK - Het was even spannend of Roparun Team Altena 280 dit jaar aan de start zou staan van de Roparun. Inmiddels is het team bijna compleet en zijn de teamleden vol enthousiasme bezig met het organiseren van activiteiten om zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Op vrijdag 26 januari organiseren zij weer hun inmiddels fameuze Bingo. De oergezellige Bingo wordt gepresenteerd door Lucie en Truitje die er altijd een hilarisch feest van weten te maken. Elk jaar wordt de Bingo gesponsord door veel ondernemers uit de regio. Ook dit keer zijn er weer veel mooie prijzen te winnen in vijf bingo rondes en twee super rondes waarin extra grote prijzen te winnen zijn.

Behalve de Bingo is er zoals altijd ook de loterij, met een tafel vol leuke prijzen. De loten voor de loterij zijn altijd binnen een paar minuten uitverkocht, dus wees er snel bij. De volledige opbrengst van de avond gaat naar de Roparun en dus naar diverse initiatieven voor mensen die kanker hebben. Er kan deze avond alleen contant worden afgerekend. U bent van harte welkom in ’t Wapen van Emmickhoven aan de Brugdam 5 in Almkerk. De zaal gaat open om 19.00 uur. De loterij start om 19.00 uur en de Bingo om 19.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl