Concertreeks in het Sleeuwijks kerkje

Foto: Aangeleverd
16 januari 2024, 12:00
Verlopen

SLEEUWIJK - Als vierde concert van de serie winterconcerten in het Sleeuwijks kerkje staat een optreden gepland van het pianoduo Klavervier, bestaande uit Inge Mulder en Chris van de Kuilen.

Zij spelen een quatremains programma, dat betekent dat beide pianisten op één piano samenspelen. Het hart van het programma is de Fantasie van Schubert, een van de bekendste werken voor piano vierhandig. Daarnaast een jeugdwerk van Rachmaninoff waarin een palet aan sferen langskomt. Deze stuken worden omlijst door enkele kortere werken van andere componisten. Al met al een mooi programma waarin de diversiteit van het piano vierhandige repertoire voorbijkomt.

Inge en Chris kennen elkaar vanaf hun conservatoriumstudie en spelen inmiddels 22 jaar samen. De concerten kenmerken zich door speelplezier en een toegankelijke presentatie, kortom een ideale mix voor het Oude Sleeuwijks Kerkje. Een kopje koffie is traditioneel bij de prijs inbegrepen. U bent welkom in het Sleeuwijks Kerkje op zaterdagmiddag 27 januari om 15.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.sleeuwijkskerkje.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl