Brugklasleerlingen Altena College dragen steentje bij aan nóg schoner Sleeuwijk

Foto: Aangeleverd
31 januari 2024, 14:48
Verlopen

SLEEUWIJK - Op 15 april 2024 bestaat de Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs te Sleeuwijk, ofwel het Altena College 100 jaar. In dit bijzondere jubileumjaar zal daarom (bijna) elke maand een leuk project of activiteit georganiseerd worden.

Zo staat in de maand februari het thema ‘Verbinding in duurzaamheid’ op het programma en gaan ruim 260 brugklasleerlingen meedoen aan het zwerfafvalproject in Sleeuwijk. Op maandag 12 februari en dinsdag 13 februari gaan de leerlingen, verdeeld in groepen over twee dagen, door heel Sleeuwijk zwerfafval opruimen. De kans is groot dat u de leerlingen op één van deze dagen tegenkomt bij het winkelcentrum, of in één van de straten zoals: Rijkstraatweg, Munnikenland, Waterlinie, Acacialaan, Vijfmorgen, Vlietstraat, Beukenhof en ’t Zand. Het zwerfafvalproject draagt bij aan een nog schoner en mooier Sleeuwijk en zal een mooie verbinding tot stand brengen tussen de leerlingen en de inwoners.

In de komende maanden volgen er nog veel meer leuke projecten en activiteiten o.a. een festival, een musical en natuurlijk mag een reünie – gepland in november 2024 – niet ontbreken. De komende tijd zal de jubileumcommissie van het Altena College iedereen via diverse nieuws- en mediakanalen op de hoogte houden van alles wat nog komen gaat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl