ZVDO’74 domineert met waterpolo in Aqua Altena

Foto: Archief
31 januari 2024, 15:02
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 27 januari hebben maar liefst zes teams van ZVDO'74 waterpolowedstrijden gespeld.

De E-jeugd en de D-jeugd wonnen met ruime cijfers en konden hun positie bovenin de competitie versterken. De B-jeugd nam het op tegen PSV. Een ware titanenstrijd volgde. Het was een zeer spannende wedstrijd welke op hoog tempo werd gespeeld. Het werd uiteindelijk 15-15. De heren 3 van ZVDO’74 behaalden ook hun winst tegen SWNZ. De dames 1 van ZVDO’74 wilden een keer laten zien wat ze waard waren. Ze begonnen goed en konden een groot gat maken in de score. Uiteindelijk was daar winst voor de thuisploeg met een stand van 12-10.

De heren 1 van ZVDO’74 gingen de strijd aan met SWNZ. Pupil van de week Jos Timmermans mocht de bal te water laten. De thuisploeg kwam maar moeilijk op gang, maar liet uiteindelijk zien dat het waarom ze hoog in de competitie staan. Het werd een mooie 11-5. Er zijn deze avond 16 punten binnen geharkt door ZVDO’74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl