Gorinchem Gospel Compagny zondagavond in Genderen

Foto: Aangeleverd
1 februari 2024, 17:11
Verlopen

GENDEREN - Zondagavond 4 februari om 18.30 uur is er weer een gemeentedienst in de Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat 78 in Genderen.

Voorganger in deze dienst is de heer Menno Helmus. Hij wil in deze dienst nadenken over Psalm 23 ‘Zelfs al ga ik door dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; uw stok en uw staf, die vertroosten mij’.

Het gospelkoor Gorinchem Gospel Company zal in deze dienst muzikale medewerking verlenen. De aanwezigen gaan luisteren naar prachtige black gospel dus stil zitten wordt lastig. Van harte welkom om te komen luisteren en mee te zingen. Naast eigen nummers is er ook samenzang. En dat allemaal onder leiding van Joshua Feijen en topband.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl