Voltena Dames 1 naar de nieuwe superdivisie

Foto: Archief
2 februari 2024, 18:01
Verlopen

WERKENDAM - Het volleybalteam Voltena Dames 1 zal vanaf het nieuwe seizoen geen eredivisie meer spelen.

Na drie jaar zal het team een klasse lager gaan spelen in de nieuw op te richten superdivisie. De beste vijf teams uit de huidige twee topdivisiepoules zouden moeten gaan uitkomen in de nieuwe superdivisie. Voor 1 februari moest Voltena bij de Nevobo aangeven of de club verder wil spelen in de eredivisie. Volgens trainer Roy Kroon past deze nieuwe superdivisie voor nu beter bij het team.

Eind vorig jaar leek aan deelname aan de eredivisie al vroegtijdig een einde te komen door vertrek van de technische staf en diverse speelsters. Met een nieuwe technische staf heeft Voltena Dames 1 sinds eind december een doorstart gemaakt. Voltena is momenteel de hekkensluiter in de eredivisie met één punt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl