Neem deel aan de Trimloop op 17 februari

Foto: Archief
4 februari 2024, 15:48
Verlopen

SLEEUWIJK - Op zaterdag 17 februari om 10.00 uur organiseert Altena Road Runners de tweede trimloop in 2024.

De trimloop vindt dit keer ’s morgens plaats. Er is een keuze uit drie verschillende afstanden, te weten 5, 8 en 12 kilometer. Alle drie de afstanden worden gelopen in het gebied van de Hollandse Waterlinie. De starttijden zijn verschillend. De 12 kilometer start om 10.00 uur, de 8 om 10.15 uur en de 5 kilometer om 10.30 uur. Ook de jeugd is van harte welkom om mee te doen aan de trimloop. De starttijd voor de jeugd is om 10.30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig na te praten en tegen betaling te genieten van overheerlijke kop erwtensoep. De kosten hiervoor bedragen € 2,00.

Wilt u de duurloop op de zaterdagmorgen eens anders beleven? Kom dan op zaterdag 17 februari a.s. naar deze trimloop. De start is bij Atletiekpark Altena in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl