Tentoonstelling ‘Different’ bij Galerie Martin Copier

Foto: Martin Copier
17 februari 2024, 16:50
Regio Info

WERKENDAM - In Galerie Martin Copier is in juni de tentoonstelling ‘Different’ te bezoeken.

In de Werkendamse galerie is de tentoonstelling ‘Different’ een absolute aanrader om te bezoeken. Een bijzondere tentoonstelling met divers, anders en uiteenlopend werk van Martin Copier voor zowel binnen als buiten. De tentoonstelling is verdeeld over 2 verdiepingen. Bezoek de tentoonstelling op zaterdag 1 juni, 8 juni en 15 juni 2024 van 13.00 uur tot 17.00 uur is de galerie aan de Kruisstraat 24 in Werkendam.

Martin Copier is in 2005 afgestudeerd aan Academie St. Joost in Breda en werkt sindsdien als zelfstandig kunstenaar. Zijn schilderijen zijn gelaagd en u ervaart de rust en het geduld waarmee hij zijn werk maakt. Hij speelt met ruimte en licht, suggereert beweging en diepte.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl