ZVDO’74 viert 50-jarig jubileum

Foto: Aangeleverd
20 februari 2024, 14:17
Verlopen

ANDEL - Zwem- en waterpolovereniging ZVDO'74 bestaat 50 jaar. Dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Daarom worden er gedurende het jaar verschillende activiteiten georganiseerd.

Afgelopen weekend vond de eerste plaats: een zwem- of waterpoloclinic met een sportersontbijt. Op vrijdagavond vond er de waterpoloclinic plaats voor de waterpoloafdeling onder leiding van Frank Kolthof. Aansluitend was er iets lekkers voor de deelnemers en zij kregen een goedgevulde goodiebag met ontbijt mee naar huis. De zwemclinic werd zaterdag geopend door wethouder sportzaken Shah Sheikkariem van gemeente Altena. “Ik ben blij hier te zijn vandaag en ik vind het prachtig om te zien dat jullie kunnen zwemmen in Aqua Altena. Het zwembad en de zwemvereniging zijn erg belangrijk voor de regio,” zegt de wethouder. “Het is fantastisch dat jong en oud hier bij ZVDO’74 lekker kunnen bewegen en dat al 50 jaar lang. Op naar de volgende 50!”

Vervolgens doken de zwemmers het water in onder leiding van Rem de Tender voor verschillende oefeningen en spellen. Omdat sporten en gezond eten onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn, werden alle zwemmers en trainers vervolgens uitgenodigd voor een gezond en lekker sportersontbijt bij het tegenover het zwembad gelegen Butterfly Orchids. ZVDO’74 kijkt terug op een geslaagde eerste activiteit.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl