Aelse Dag in Andel staat weer op de planning

Foto: Archief
28 februari 2024, 15:50
Verlopen

ANDEL - Zaterdag 18 mei vindt de jaarlijkse Aelse Dag weer plaats rondom de Romboutstoren in Andel.

Met natuurlijk de hele dag het gezellige terras met verschillende lekkere hapjes en drankjes bij de Romboutstoren, de jaarlijks terugkerende warenmarkt, rommelmarkt en kofferbakverkoop. De lente is weer in aantocht en de traditionele ‘grote voorjaarsschoonmaak’ staat weer voor de deur. Na al het opruimen, blijven de nog bruikbare tweedehands spullen over. Iedereen kan op 18 mei deelnemen aan de rommelmarkt/kofferbakverkoop om voor zijn of haar ‘afdankertjes’ een nieuwe eigenaar te vinden. De inschrijving voor een grondplaats van 4 meter, waar de te verkopen spullen uitgestald kunnen worden, bedraagt € 7,50. De voorwaarden en het inschrijfformulier voor deelname aan de rommelmarkt/kofferbakverkoop staan op www.aelsedag.nl.

Wilt u deelnemen aan deze rommelmark/kofferbakverkoop of wil je op de warenmarkt een kraam huren, stuur dan het juiste, volledig ingevulde formulier naar Marktmeester, Burg. Scholtenlaan 2a in Andel of via mail naar marktmeester@aelsedag.nl. Bezoek voor meer informatie over de Aelse Dag de website www.aelsedag.nl of volg de organisatie via sociale media.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl