2nd Dutch International St Ayles Skiff Regatta

Foto: WSV Woudrichem
3 maart 2024, 11:45
Sport Nieuws

WOUDRICHEM - Voor de tweede keer organiseert WSV Woudrichem de Dutch International St Ayles Skiff Regatta op zaterdag 11 mei 2024.

Op basis van een oude vissersboot, is een nieuwe overnaadse zeewaardige roeisloep voor 4 roeiers en een stuurman ontworpen, de St. Ayles Skiff. Met deze houten roeisloepen wordt deze roeiwedstrijd op de Afgedamde Maas gehouden 11 mei om 09.00 uur. Na afloop van de wedstrijd kunt u deelnemen aan de gezellige barbecue. Tevens wordt er rond de wedstrijd een stadswandeling door Woudrichem en ook een roeiersontbijt georganiseerd.

Wilt u aanmelden om mee te doen, dan vind u alle aanmeldformulieren en gegevens op de website www.wsv-woudrichem.nl. Alle bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en om de roeiers aan te moedigen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl